BemutatkozásSzakterületKapcsolat

IRODÁNKRÓL

A Rajkai és Takács Ügyvédi Iroda 2005-ben egy másik ügyvédi irodából való kiválást követően alakult, irodánkat a Budapesti Ügyvédi Kamara (1055 Budapest, Szalay utca 7.) 1774 sorszámon vette nyilvántartásba. Ügyvédi irodánk magyar és külföldi magánszemélyek, gazdálkodó szervezetek, társadalmi és egyéb szervezetek részére egyaránt széles körben nyújt jogi szolgáltatást magyar, angol és német nyelven, melynek során igyekszünk ügyfeleink igényeit maximálisan kielégíteni.
Szolgáltatásainkat ügyfeleink igényeihez szabjuk, mely magában foglalja képviseletet peres és peren kívüli eljárásokban, tanácsadást, véleményezést és okiratszerkesztést.


MUNKATÁRSAINK:
  dr. Rajkai Balázs irodavezető ügyvéd  
  dr. Takács Anett ügyvéd  
  dr. Tóth-Vári Ligia ügyvédjelölt  

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉS
  Megbízóink részére ingatlanközvetítési szolgáltatást is nyújtunk, melynek folyamán az ingatlant értékesíteni vagy egyéb módon hasznosítani, illetve ingatlant vásárolni szándékozó megbízónk részére igény esetén komplex szolgáltatást nyújtunk a teljes értékesítési és közvetítési folyamatban az ingatlan hirdetésétől a szerződéskötésen át a kapcsolódó ingatlannyilvántartási eljárásokig bezárólag.
 
BemutatkozásSzakterületKapcsolat

RAJKAI ÉS TAKÁCS © 2009 - Ezt a honlapot Budapesti Ügyvédi Kamarába bejegyzett Rajkai és Takács Ügyvédi Iroda tartja fent az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

site design by ARTISTOKRATS - site build by NAGYGERGELY.HU